;
Over het park

Informatie over het park

Achter de duinen, 800 m van de zee ligt aan de rand van het plaatsje Ellemeet het bungalowpark de Haerde. Een ruim groen park met 113 vrijstaande bungalows. In groepjes van tien vormen zij samen gezellige hofjes. Grote grasvelden vormen het hart van elk hofje. Parkeerruimte is dicht bij de bungalows maar wel uit het zicht. Het park zelf beschikt over een wasserette, een speeltuin, tennisbaan en een Jeu des Boulesbaan.

Elke bungalow heeft een tegen wind en inkijk beschutte eigen tuin. Het vele groen maakt tuin en terras tot een plek, waar het heerlijk privé zitten is.

Kilometers zandstrand voor de deur

Zwemmen, surfen, zeilen, duiken, wandelen of een zandkasteel bouwen. Op 800 m afstand van het park, liggen de duinen met het brede 17 km lange Noordzeestrand en de Brouwersdam. Enkele fietsminuten verder ligt het 10.000 ha grote Grevelingenmeer. Een bijzonder mooi en schoon zoutwatermeer.

Een echt familiepark

De Haerde is vooral een gezinspark. Kinderen hebben hier veel ruimte om buiten te spelen. Naast een speeltuin met zandbak speeltoestellen en een tafeltennistafel zijn er voor de grotere kinderen en de volwassenen twee tennisbanen. Het zandstrand ligt op een steenworp afstand.

Over reserveren

Prijzen en bijkomende kosten

In de prijslijst vindt u de huurprijs per week. Wanneer u de huurprijs per dag wilt weten, kunt u de weekprijs delen door 7.

Aankomst en vertrek

Wisseldag in het hoogseizoen: zaterdag
Wisseldag in het laagseizoen: variabel (bij voorkeur op zaterdag)
Aankomst tussen 14:00 en 16:00 uur. Vertrek ca 10:00 uur.
In het laagseizoen is het mogelijk om lange weekeinden of korte weken te boeken.
In het hoogseizoen kunt u alleen van zaterdag tot zaterdag boeken.
Wanneer u een andere aankomst- of vertrektijd wenst, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

Contact opnemen Reserveren